Weten of er wat er te automatiseren valt?

Kom er achter met de gratis MKB Rotterdam Automatiseringsscan*

De afgelopen jaren is er op het gebied van automatiseringsoplossingen veel gebeurd. De meeste systemen hebben inmiddels goede koppelmogelijkheden met API's waardoor koppelen een stuk makkelijker geworden is. Daarnaast is er op het gebied van robotiseren van administratieve processen met RPA ook veel veranderd, waarbij onbetaalbare licenties en dure developers verleden tijd zijn doordat je RPA als een dienst kunt afnemen.

Valt er bij mij wel wat te automatiseren?

Heel waarschijnlijk wel! De vraag is op welke manier en of het ook zinvol is, en daar komt de automatiseringsscan om de hoek kijken. In no-time heeft onze procesconsultant in de gaten waar er potentieel winst te behalen valt. We onderzoeken dan wat de beste techniek hiervoor is en hoeveel het zou besparen. In de praktijk is het al interessant als je medewerkers vier uur per week dezelfde taken aan het doen zijn in systemen. De businesscase is dan makkelijk te maken of het financieel zinvol is.

Deze gratis scan is dus een mooie kans om er achter te komen of ook jouw onderneming kan stoppen met steeds opnieuw dezelfde handelingen uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van automatiseren?

  • Maakt het werk leuker! Het zijn de saaie, herhalende taken die het makkelijkst te automatiseren zijn.
  • Je bespaart waardevolle tijd en dus geld.
  • Taken worden zo vaak uitgevoerd als je wilt, op het moment dat jij het wilt.
  • Geen type- of copy paste fouten meer.
  • Werkt sneller dan je zelf kunt werken.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

* Deze aanbieding is exclusief voor de leden van MKB-Rotterdam.