Ik ben VionA en ik ben er voor jou

VionA is er om jouw saaie repeterende taken uit handen te nemen!

Mijn missie

Jouw werk leuker en makkelijker maken ­čĹî

Ik ben jouw slimme Virtuele Assistent, die jou helpt met het automatiseren van je tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de hand gedaan worden.

Ik maak het je graag makkelijk, breng je bestaande processen in kaart en zet ze om in scripts die er voor zorgen dat de werkzaamheden sneller en zonder fouten worden gedaan. Op elk moment dat jij wilt. Easy does it!

Ik maak het graag persoonlijk. Mijn oplossingen zijn tailor-made, op maat voor jou gemaakt, dankzij de revolutionaire RPA technologie. Ik ben overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, betaalbaar en bereikbaar.

Ontdek mijn kracht en wat mijn toegevoegde waarde is. Met mij ga je sneller, leuker en voordeliger en hou je tijd over voor andere belangrijkere werkzaamheden. Hoe slim is dat?!

Ik ben VionA, zullen we afspreken en kennismaken?

RPA Technologie

Robotic Process Automation, of kortweg RPA, is de overkoepelende naam voor de technologie van het automatiseren van processen met robots. Het is een laagdrempelige vorm van automatiseren doordat er geen koppelingen nodig zijn tussen systemen, maar juist de bestaande systemen hiervoor gebruikt worden. Lange tijd was deze technologie onbereikbaar voor het MKB, maar door het toepassen van de laatste ontwikkelingen maakt VionA dit nu mogelijk met RPA als een dienst. Klik hier voor meer informatie over RPA technologie.

VionA gebruikt Robocorp voor alle cloud-RPA robots. Het werkt razendsnel in de browser en maakt het de beste oplossing voor het automatiseren van SaaS en andere pakketten die in de browser draaien. VionA is Robocorp partner, waardoor we je ook verder kunnen helpen met specifieke Robocorp vraagstukken.

Power Automate van Microsoft gebruiken we bij VionA als we ook lokale systemen automatiseren. Met een combinatie van hun web based en desktop oplossing zijn er weinig systemen waar we niet meer bij kunnen. Daarnaast zet ook Microsoft vol in op de ontwikkeling van het platform.

VionA team

Mijn collega's helpen je graag verder!

Sam van der Wagen

Co-founder

Sam is expert in het in kaart brengen en verbeteren van processen met verschillende tools. Bij VionA zorgt hij ervoor dat je van A tot Z wordt meegenomen in het implementeren van VionA bij jouw organisatie.

Jasper Verbunt

Co-founder

Jasper heeft al een succesvolle digital agency opgebouwd en VionA is een mooie aanvulling hierop. Zijn technologische kennis en netwerk zorgen ervoor dat VionA steeds nieuwe trucjes kan leren en er altijd voor je is.

Boris van Grevenbroek

RPA Developer

Met een flinke dosis technische kennis ontwikkelt hij elke robot in een ommezwaai.

Max van Doorn

RPA Developer

Naast low code is Max ook niet vies van een beetje code. Dat maakt hem de ideale RPA developer.

Dit beloof ik jou

Betrouwbaar

Alle taken die ik heb geleerd voer ik snel en foutloos uit. Dat is weer een zorg minder voor je! Op de achtergrond wordt continu gemonitord of alles goed loopt en wordt waar nodig ingegrepen.

Behulpzaam

Het maakt niet uit of de taak saai is of niet, ik voer deze uit zonder mopperen op het moment dat jij het nodig hebt. Ik kan altijd nieuwe dingen leren waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Veilig

Ik log op een veilige manier in op systemen, waar nodig met two-factor authentication. Alle wachtwoorden zitten netjes in een kluis opgeslagen zodat niemand bij jouw data kan.