Ik ben VionA en ik ben er voor jou

VionA is er om jouw saaie repeterende taken uit handen te nemen!

Mijn missie

Jouw werk leuker en makkelijker maken ­čĹî

Ik ben jouw slimme virtuele collega, die jou helpt met het automatiseren van je tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de hand gedaan worden.

Ik maak het je graag makkelijk, breng je bestaande processen in kaart en zet ze om in scripts die er voor zorgen dat de werkzaamheden sneller en zonder fouten worden gedaan. Op elk moment dat jij wilt. Easy does it!

Ik maak het graag persoonlijk. Mijn oplossingen zijn tailor-made, op maat voor jou gemaakt, dankzij de revolutionaire RPA technologie. Ik ben overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, betaalbaar en bereikbaar.

Ontdek mijn kracht en wat mijn toegevoegde waarde is. Met mij ga je sneller, leuker en voordeliger en hou je tijd over voor andere belangrijkere werkzaamheden. Hoe slim is dat?!

Ik ben VionA, zullen we afspreken en kennismaken?

RPA Technologie

Robotic Process Automation, of kortweg RPA, is de overkoepelende naam voor de technologie van het automatiseren van processen met robots. Het is een laagdrempelige vorm van automatiseren doordat er geen koppelingen nodig zijn tussen systemen, maar juist de bestaande systemen hiervoor gebruikt worden. Lange tijd was deze technologie onbereikbaar voor het MKB, maar VionA maakt dit nu mogelijk met RPA als een dienst. Om tot ons doel te komen gebruiken wij verschillende software oplossingen, al dan niet in combinatie met AI oplossingen.

We gebruiken Robocorp voor alle RPA robots die in de cloud kunnen draaien. VionA is Robocorp certified partner, waardoor we je ook verder kunnen helpen met specifieke Robocorp vraagstukken.

Power Automate van Microsoft gebruiken we bij VionA als we ook lokale systemen automatiseren. Met een combinatie van hun web based en desktop oplossing zijn er weinig systemen waar we niet meer bij kunnen.

Make is een low code oplossing die makkelijk is om standaardoplossingen als mail en spreadsheets aan elkaar te koppelen. We gebruiken deze tool vaak in combinatie met een van de andere oplossingen.

Soms ontkomen we er niet aan om een stukje te programmeren. Een goed voorbeeld is als jij een eigen systeem hebt met een API en grote hoeveelheden data wilt verplaatsen. Ook dit kunnen we volledig verzorgen.

VionA team

Mijn collega's helpen je graag verder!

Sam van der Wagen

Co-founder

Sam is Lean Six Sigma black belt en expert in het in kaart brengen en verbeteren van processen. Hij zorgt ervoor dat je van A tot Z wordt meegenomen in het implementeren van VionA bij jouw organisatie.

Jasper Verbunt

Co-founder

Jasper heeft al een succesvolle digital agency opgebouwd en VionA is een mooie aanvulling hierop. Zijn technologische kennis en netwerk zorgen ervoor dat VionA steeds nieuwe trucjes kan leren en er altijd voor je is.

Boris van Grevenbroek

RPA Developer

Met een flinke dosis technische kennis ontwikkelt hij elke robot in een ommezwaai.

Marnix Broek

RPA Developer

Marnix accepteert geen nee, als het op robots aankomt dan. Linksom of rechtsom lost hij iedere puzzel op.

Kirsten Schmid

RPA Developer / Consultant

Naast het bouwen van gave robots staat Kirsten ook klaar om onze klanten te helpen.

Arschan Ziar Ziarian

RPA Developer

Met zijn brede kennis van programmeren is geen automatisering hem te gek. Hij is altijd klaar voor een uitdaging.

Warner Hoefakker

RPA Developer

Door de code kennis van Warner worden zelfs de meest complexe bots goed en snel ontwikkeld.

Pepijn de Vries

RPA Developer

Bouwt slimme robots, maar zorgt er ook voor dat de automatiseringen dag en nacht blijven draaien.

Werken bij VionA?

Wie wilt dat nou niet! Hier vindt je onze openstaande vacatures.

(Junior) RPA Developer / Consultant

Word Robotbouwer! ­čĄľ
  • ´ŞĆMooie start-up
  • ´ŞĆLeuke werkomgeving
  • ´ŞĆWerken met technologie met grote impact
Check de RPA Developer vacature

Marketing stagiair(e)

Hoe laat je een start-up vliegen? ­čÜÇ
  • Leerzame stage
  • Kans om echte impact te maken op VionA
  • Leuke werkomgeving
Check de Marketing stagiair(e) vacature

Dit beloof ik jou

Betrouwbaar

Alle taken die ik heb geleerd voer ik snel en foutloos uit. Dat is weer een zorg minder voor je! Op de achtergrond wordt continu gemonitord of alles goed loopt en wordt waar nodig ingegrepen.

Behulpzaam

Het maakt niet uit of de taak saai is of niet, ik voer deze uit zonder mopperen op het moment dat jij het nodig hebt. Ik kan altijd nieuwe dingen leren waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Veilig

Ik werk op een veilige manier in op systemen, en kan om met AVG gevoelige data. Alle wachtwoorden zitten netjes in een kluis opgeslagen zodat niemand bij jouw data kan.