Blog

Hear all about it! Hier vind je het laatste nieuws over automatiseren.

16/4/2024

AI Acties

In voorgaande blogs is het onderwerp AI al vaker aan bod gekomen als tool dat goed informatie kan analyseren en inzichten kan genereren. Maar wat als AI niet alleen kan denken, maar ook kan doen? Onze partner Robocorp heeft hier nu een eerste stap in geïntroduceerd met AI Actions.

24/1/2024

Wat is het verschil tussen RPA en AI?

AI en RPA zijn veel voorkomende termen in de wereld van automatiseren. Beide kunnen namelijk gebruikt worden om menselijke taken over te nemen binnen een organisatie. Vaak wordt RPA daarom gezien als een vorm van AI, echter zijn er grote verschillen tussen deze technologieën en wanneer je deze wilt toepassen

15/11/2023

Arbeidsproductiviteits crisis?

Nederland bevindt zich in een arbeidsproductiviteits crisis. Meer mensen werken in deeltijd dan ooit tevoren, terwijl er ondertussen miljoenen Nederlanders met een burn-out te maken krijgen. Dat alles terwijl bedrijven met de dag digitaler worden, maar niet voldoende automatiseren. Iemand die onderzoek doet naar arbeidsproductiviteit, de oorzaken van burn-outs en het gebrek aan werkgeluk is Martijn Aslander. In deze blog gaan we verder in op de link tussen deze problematiek en automatiseren als oplossing.

16/10/2023

Automatiseren met RAP subsidie

Nee, dit is geen typfout, we bedoelen wel degelijk RAP i.p.v. RPA deze keer. Er heerst al jaren een krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt, en veel bedrijven in bijna elke sector hebben hiermee te maken. Medewerkers behouden is nog nooit zo belangrijk geweest, immers is het vinden van een vervanger ook nog nooit zo lastig geweest. Gelukkig springt de regio Rijnmond te hulp door het oprichten van het ‘Rijnmonds arbeidsmarkt perspectieffonds’ (RAP). Dat is een hele mond vol, maar wat het nu inhoudt en wat het voor jou kan betekenen leggen we haarfijn uit.

24/5/2023

AI en RPA, een gouden combinatie

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn, AI is momenteel hét onderwerp van gesprek. De razendsnelle ontwikkeling van deze technologie werpt op allerlei vlakken al zijn vruchten af en ook voor ons biedt dit veel nieuwe mogelijkheden. Recentelijk hebben we voor het eerst AI toegepast in een RPA robot die in productie draait en we zijn onder de indruk van de mate van nauwkeurigheid die nu al hiermee behaald kan worden. De invloed van AI zal alleen maar groter worden, zo is de algemene tendens, dus delen we graag onze visie hierover.

22/2/2023

Bevindingen over de backoffice

Inmiddels hebben we meerdere partijen als klant die backoffice diensten aanbieden voor uitzendbureaus, payroll organisaties en intermediairs. Daarnaast hebben we ook nog uitzendorganisaties die hun eigen backoffice hebben. Hoogste tijd om onze bevindingen te delen over deze markt en waarom automatiseren met RPA hier een goede uitkomst voor is.

31/1/2023

RPA als oplossing voor het personeelstekort

RPA is een goede alternatieve oplossing voor het personeelstekort. Bedrijven kunnen deze technologie goed benutten naast het werven van extra medewerkers om de werkdruk te verlagen.

31/10/2022

Waarom een RPA robot je baan nog leuker maakt

Misschien wel de belangrijkste reden om met RPA robots te werken binnen je organisatie, het maakt het werk van jou en je collega's nog leuker! Weten hoe? Lees hier verder.

24/10/2022

Automatiseren in de uitzendbranche

RPA biedt in veel branches legio kansen om op een rendabele, laagdrempelige manier administratieve processen te automatiseren. In deze blog zoomen we in op de uitzendbranche, ook wel de flexmarkt genoemd.

19/5/2022

RPA voor accountants en administrateurs

Al jaren lopen accountants, boekhouders en administrateurs tegen dezelfde issues aan bij het automatiseren van hun processen. Bestaande software (bij klanten) is vaak verouderd en het aantal pakketten versnipperd. RPA is hier een betaalbare, efficiënte oplossing voor.

2/3/2022

Hoe implementeer je RPA in je organisatie?

Je wilt graag met RPA aan de slag, maar hoe pak je dat aan? Zoals bij elke traject waar je in gaat begint dit met een goede voorbereiding. Deze blog brengt je tips & tricks om RPA voor jouw organisatie een succes te maken.