Blog

Hear all about it! Hier vind je het laatste nieuws over automatiseren.

24/5/2023

AI en RPA, een gouden combinatie

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn, AI is momenteel hét onderwerp van gesprek. De razendsnelle ontwikkeling van deze technologie werpt op allerlei vlakken al zijn vruchten af en ook voor ons biedt dit veel nieuwe mogelijkheden. Recentelijk hebben we voor het eerst AI toegepast in een RPA robot die in productie draait en we zijn onder de indruk van de mate van nauwkeurigheid die nu al hiermee behaald kan worden. De invloed van AI zal alleen maar groter worden, zo is de algemene tendens, dus delen we graag onze visie hierover.

22/2/2023

Bevindingen over de backoffice

Inmiddels hebben we meerdere partijen als klant die backoffice diensten aanbieden voor uitzendbureaus, payroll organisaties en intermediairs. Daarnaast hebben we ook nog uitzendorganisaties die hun eigen backoffice hebben. Hoogste tijd om onze bevindingen te delen over deze markt en waarom automatiseren met RPA hier een goede uitkomst voor is.

31/1/2023

RPA als oplossing voor het personeelstekort

RPA is een goede alternatieve oplossing voor het personeelstekort. Bedrijven kunnen deze technologie goed benutten naast het werven van extra medewerkers om de werkdruk te verlagen.

31/10/2022

Waarom een RPA robot je baan nog leuker maakt

Misschien wel de belangrijkste reden om met RPA robots te werken binnen je organisatie, het maakt het werk van jou en je collega's nog leuker! Weten hoe? Lees hier verder.

24/10/2022

Automatiseren in de uitzendbranche

RPA biedt in veel branches legio kansen om op een rendabele, laagdrempelige manier administratieve processen te automatiseren. In deze blog zoomen we in op de uitzendbranche, ook wel de flexmarkt genoemd.

19/5/2022

RPA voor accountants en administrateurs

Al jaren lopen accountants, boekhouders en administrateurs tegen dezelfde issues aan bij het automatiseren van hun processen. Bestaande software (bij klanten) is vaak verouderd en het aantal pakketten versnipperd. RPA is hier een betaalbare, efficiënte oplossing voor.

2/3/2022

Hoe implementeer je RPA in je organisatie?

Je wilt graag met RPA aan de slag, maar hoe pak je dat aan? Zoals bij elke traject waar je in gaat begint dit met een goede voorbereiding. Deze blog brengt je tips & tricks om RPA voor jouw organisatie een succes te maken.