Zo pak ik het aan

Ik zorg ervoor dat het het project van A tot Z goed loopt zodat je, voor je het weet, niet meer hoeft te klikken!

1

Adviesgesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen. Graag hoor ik meer over jouw bedrijf en waar je tegenaan loopt. Ik vertel je meer over de mogelijkheden van VionA. Op basis van dit gesprek kan ik meedenken welke processen interessant zijn om te automatiseren. hebben we een klik? Dan plannen we een Bedrijfsscan in.

  • Fysiek of online
  • Snel inzicht in mogelijkheden
  • Online gesprek zelf in te plannen
Direct inplannen
2

Bedrijfsscan

Ik kom graag langs om jullie bedrijfsprocessen hoog over in kaart te brengen. We gaan met jou op zoek naar verbeterpotentieel. Hiermee kunnen we bepalen welke processen interessant zijn voor automatisering. Je ontvangt een rapport met het besparingspotentieel en de kosteninschatting. Samen bepalen we met welke processen we willen starten.

  • Totaaloverzicht van hoofdprocessen met automatiseringsmogelijkheden
  • Verbeterpotentieel in kaart
  • Inschatting besparing en kosten
Meer over de bedrijfsscan
3

Processen in kaart brengen

De te automatiseren processen worden gedetailleerd stap voor stap in kaart gebracht zodat ik deze van A tot Z goed begrijp. Ik teken deze daarna uit en stuur ze toe zodat je deze nog rustig intern kunt doornemen en bespreken. Als alles naar wens is kunnen we gaan starten met bouwen!

Direct inplannen
4

Bouwen

Mijn collega’s richten mij goed in zodat ik het werk voor je kan overnemen. Hiervoor hebben we ook van jou informatie nodig, zoals bijvoorbeeld inloggegevens. Daarnaast wordt het nodige programmeerwerk gedaan. Aan het einde van deze stap heb ik jouw proces geleerd!

Bekijk alle mogelijkheden
5

Automations gebruiken

Ik ben klaar om voor je te werken! We stemmen goed af wanneer ik ga beginnen zodat we er allebei klaar voor zijn. Daarnaast krijg je nog uitleg over hoe ik werk en wat je kunt verwachten.

Direct inplannen
6

Monitoren

Mijn collega’s houden me continu in de gaten om er zeker van te zijn dat de processen goed blijven lopen. Als je wilt kun je zelf ook een login krijgen om te zien hoe vaak ik welk proces heb uitgevoerd en hoe lang ik er mee bezig ben geweest.

Bekijk alle mogelijkheden

Sounds gooooood?

Wacht niet langer en stop met klikken! Neem contact op en we beginnen met de eerste stap.
Yeah!