Automatisering voor

Over Redkiwi

Redkiwi een strategisch digitaal partner voor de lange termijn. Ze helpen organisaties voorop te lopen door hun business te digitaliseren en groei te realiseren. Ze creëren relevantie voor en interactie met de doelgroep en behalen zo de doelstellingen.

Wow!

Controleren werking websites

Digital agency Redkiwi heeft bijna 100 websites in beheer voor klanten. Meer dan een miljoen mensen gebruiken op dagelijkse basis één of meer websites. Het is van groot belang dat een eventuele storing snel wordt opgemerkt. Zeker bij e-commerce projecten en bijvoorbeeld reizigersplatforms zoals de RET of HTM.

VionA bezoekt elke dag verschillende sites en controleert volledig geautomatiseerd de werking van de platformen. Een formulier invullen, een reis checken, de dienstregeling controleren of een bestelling doen. VionA doet het allemaal, elke dag.

Mocht er iets niet kloppen en trekt VionA direct aan de bel om de juiste personen in de organisatie in te lichten via verschillende kanalen als e-mail of Slack. Tevens logt VionA elke storing, zodat er direct een stroringverslag wordt aangemaakt

Herstarten services

Niets is zo verraderlijk als techniek. Zelfs de hightech auto's in de F1 gaan soms - zomaar - kapot. Ook webservices kunnen soms uit het niets en hick-up hebben. Bijvoorbeeld tijdens een import. Dan is het belangrijk dat deze services direct kunnen worden herstart, zodat de websites goed te gebruiken zijn.

Ook hier speelt VionA een rol. Zo gauw er een signaal komt dat er een service plat is, gaat ze aan het werk. Ze informeert het Redkiwi team gedurende de dag om zelf aan de slag te gaan, maar in de avonden of weekend, gaat ze de services zelf herstarten. Natuurlijk maakt ze een log aan van de stappen die ze gezet heeft, zodat de volgende dag nog gekeken kan worden naar de oorzaak.

Yeah!

Data collectie voor reporting

Door de groei in de organisatie was er steeds meer behoefte aan een volledig KPI dashboard. Dit dashboard bevat de KPI, met daarbij een verdiepingsslag. Alle data hiervoor komt uit verschillende bronnen, zoals JIRA en Gripp. VionA haalt alle data dagelijks op en zorgt ervoor dat middels Google Looker reporting het dashboard altijd up to date is.

Bekijk dit ook

Beequip

  • Controle NIWO register

Espero

  • Orders aanmaken
  • Werkvoorbereiding

Luba

  • Contractverlenging en -beëindiging
  • Aanpassingen minimumloon
  • Aanpassingen nieuwe Fase
  • Match suggesties
  • Mutaties verwerken