Automatisering voor

Over P-services

P-services helpt jou met je personeel. Ze zijn specialist in alles wat met personeelsbeheer te maken heeft. Een betrouwbare partner als het gaat om payroll, uitzenden, personeels- en salarisadministratie en - speciaal voor intermediairs - backofficedienstverlening. Kortom, jouw partner voor alle HR(M) taken.

Wow!

Ophalen en verwerken afschriften

Dagelijks worden afschriften van verschillende G-rekeningen van klanten gedownload uit de bankomgeving. Daarna worden deze in het boekhoudsysteem MySolution Finance onder de juiste BV geupload. Tot slot worden de transacties verwerkt. Dit saaie klusje wordt nu uitgevoerd door een robot van VionA, waardoor de afdeling kan focussen op de uitzonderingen in plaats van deze repeterende handeling.

Controle eerste factuur

Nadat een nieuwe klant voor het eerst facturen heeft ontvangen wordt deze benaderd met een paar vragen zodat de verwerking goed loopt. Hiervoor worden de facturen opgezocht in het systeem MySolution, toegevoegd aan een mail, de mail verstuurd en het antwoord beoordeeld. Dit hele proces loopt nu automatisch waardoor de afdeling zich op de uitzonderingen kan richten.

Wow!

Contractkaart aanmaken

Voor iedere nieuwe plaatsing moet een contract worden aangemaakt. Hiervoor wordt een wizard doorlopen in MySolution en met informatie uit het CRM-pakket gevuld. Hier heeft VionA een robot voor gebouwd die deze wizard voor de afdeling doorloopt. Scheelt weer tijd, kans op typefouten en creëert meer tijd voor uitdagender werk op de afdeling.

Foutmelding projectresource

Iedere ochtend wordt een lijst van alle te behandelen projectresources gedownload. Hierna worden alle resources stap voor stap behandeld door in het systeem MySolution de juiste status per resource aan te geven. Zodra er tijdens de toewijzing een foutmelding opduikt wordt de resource weggeschreven voor beoordeling door de juiste afdeling. Zodra de lijst is afgewerkt, wordt er naar iedere afdeling een mail met de relevante foutmeldingen verstuurd.

Yeah!

Vaste uren aanbod

Op een gegeven moment moet een uitzendkracht een contract krijgen met vaste uren. Het aantal uren wordt bepaald door de gewerkte uren van het afgelopen jaar. VionA zorgt ervoor dat het contract wordt aangepast in MySolution naar een met vaste uren zodat de backoffice dit niet meer hoeft te doen.

Bekijk dit ook

Beequip

  • Controle NIWO register

Luba

  • Contractverlenging en -beëindiging
  • Aanpassingen minimumloon
  • Aanpassingen nieuwe Fase
  • Match suggesties
  • Mutaties verwerken

Daan

  • VOG aanvragen
  • Bonusoverzichten versturen