Automatisering voor

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Ze maken de snelste match tussen vacature en lokaal talent. Met 50 vestigingen verspreid over het land zijn zij altijd in de buurt. Ze bellen, appen, mailen en drinken graag een kopje koffie met klanten en kandidaten om elkaar beter te leren kennen.

Wow!

Contractverlenging en -beëindiging

Als grootste uitzendbureau voor het MKB zijn er dagelijks tientallen contracten die aandacht behoeven. Mogelijke acties zijn het verlengen van het contract met dezelfde voorwaarden, verlengen met nieuwe voorwaarden of het beëindigen van het contract. Ook dit proces wordt nu volledig door VionA uitgevoerd. Ze zoekt op welke contracten een actie nodig hebben en stuurt naar de juiste vestiging de vraag wat er met dit contract  moet gebeuren. De mail die de vestiging ontvangt bevat knoppen met de verschillende antwoorden, waarna de robot het contract verder kan aanpassen en sturen naar de kandidaat. Een belangrijke, secure klus die VionA op het lijf is geschreven!

 • Opzoeken welke contracten een actie nodig hebben
 • met de juiste vestiging communiceren wat er met het contract moet gebeuren
 • Aanmaken van een nieuw contract
 • Beëindigen van het huidige contract
 • Communicatie met de flexwerker over het nieuwe contract

Aanpassingen minimumloon

Wekelijks controleert de robot welke kandidaten bijna jarig zijn omdat ze mogelijk te maken hebben met een nieuw wettelijk minimumloon. De robot controleert eerst per kandidaat of deze nog een actief contract heeft, en vraagt vervolgens aan de juiste vestiging of het salaris, tarief of andere elementen van de kandidaat aangepast moeten worden. De vestigingen kunnen deze doorgeven in een specifiek ontwikkeld webformulier. Geen reactie? Ook dan volgt de robot dit op! Eerst met een herinneringsmail, maar indien nodig door een activiteit in het systeem aan te maken voor de backoffice.

Wow!

Aanpassingen nieuwe Fase

De robot controleert regelmatig of er kandidaten zijn waarvan de huidige fase bijna afloopt. Dit betekent dat er actie ondernomen moet worden om deze kandidaten tijdig een nieuw contract aan te bieden. De robot verzamelt alle relevante informatie en stuurt deze naar de juiste vestiging. Deze kunnen dan in één oogopslag zien welke acties ze moeten nemen. Het antwoord kunnen ze met een door VionA ontwikkelde webformulier makkelijk terug sturen naar de robot voor verdere afhandeling. Uiteraard houdt de robot ook in de gaten of er een antwoord komt en zo niet stuurt ze een herinnering of maakt een activiteit aan voor de backoffice.

Match suggesties

Het proces match suggesties zorgt ervoor dat passende vacatures automatisch worden voorgesteld aan kandidaten. VionA doet dit nu volledig automatisch voor Luba, waarbij de kandidaat bij een match een e-mail ontvangt met een voor hem/haar geschikte vacature!

Yeah!

Mutaties verwerken

Regelmatig moeten lonen en tarieven aangepast worden door nieuwe wet- en regelgeving of CAO wijzigingen. Hiervoor is een robot ontwikkeld die bij de verschillende vestigingen navraagt of het loon en tarief aangepast moet worden. Hiervoor heeft VionA een handige formulier gemaakt. Deze informatie wordt centraal verzameld om snel en makkelijk te kunnen verwerken. Daarna logt de robot in en verwerkt de mutaties in de contracten. Handig!

Beter melden

Als een uitzendkracht weer beter is moet deze zo snel mogelijk weer op een klus gepland worden. Voorheen stuurde een externe verzuimdienst een mail naar de backoffice wanneer een uitzendkracht weer beter gemeld was, waarna de backoffice moest verwerken in het systeem en de juiste vestiging op de hoogte stelde. Met de nieuwe robot gebeurt dit volledig automatisch, waardoor er weer een saai klusje minder is voor de backoffice en daarnaast de vestiging nog sneller weer dat een uitzendkracht weer aan het werk kan.

 • Saai klusje geautomatiseerd
 • Uitzendkrachten weer sneller aan het werk

Bekijk dit ook

P-services

 • Ophalen en verwerken afschriften
 • Controle eerste factuur
 • Contractkaart aanmaken
 • Foutmelding projectresource
 • Vaste uren aanbod

Daan

 • VOG aanvragen
 • Bonusoverzichten versturen

ONE People Services

 • Plaatsing aanmaken
 • Kandidaat aanmaken
 • Mutaties verwerken